tiistai 7. huhtikuuta 2015

VAATEPAKETTI (Lisäys 12.4) HUUTO PÄÄTTYNYT

Onneksi olkoon OUTI, sinä olet voittanut huudon. Ottaisitko yhteyttä bunnymode@gmail.com, niin sovitaan paketin lähettämisestä. :)


Päätin nyt tehdä tälläisen vaatepaketin vaatteista, jotka jäivät myymättä kirpputorilla. Lähtöhinta 0€ ja korotus tapahtuu jättämällä kommentin tähän ilmoitukseen. Minimikorotus on 1€.

HUOM! Lisätty Vilan hihaton toppi 12.4. Katso kuva alhaalta!

HUUTOAIKAA 14.4 klo 18 asti!!

Pakettiin tulee:

Evans neuletakki, koko 22/24 eli 50/52. Väri tummansininen, olkapään alapuolella repeämä, jonka voi itse korjata. Sauma lähtenyt aukeamaan, ei siis sen pahempaa.

Zizzi t-paita, koko L (50/52). Väri harmaa, jossa mustalla oksia. Erikoiset hihat, kuten lisäkuvasta näkyy. Edessä painonappilista.


NewLook neulepaita, koko 24 (eli 52). Pohjaväri valkoinen, sydän on sininen. Hyvässä kunnossa, pari kertaa käytetty.

Evans tunika, koko 24 eli 52. Kaunis malli. Tätä on pidetty paljon mutta ei reikiä tms.Tämä oli ensimmäisiä ostoksiani Evansilta ikinä!

Zizzi pitkä toppi, oikea väri on pinkki. Kuva vääristää, ei ole noinm punainen. Koko L eli 50/52. Hyvässä kunnossa, ainoastaan ryppyinen.

Evans t-paita, koko 50/52. Söpö t-apita, jossa edessä hauskat taskut. Paljon pidetty mutta ei kulumaa, ainoastaan ryppyinen.

NewLook t-paita. Hihoissa aukot, kuten kuvasta näkyy. Koko 24. Oikeastaan kerran käytetty, joten hyväkuntoinen (ainoastaan ryppyinen).

Zizzi paita, koko L eli 50/52. Takaosa pidempi, hihat mustat. Hauska yksityiskohta edessä, tekonahkainen tasku. Etuosa on tummansininen. Ihana päällä, kevyt ja ilmava!

H&M+ toppi, vaaleanpunainen. Koko 2XL.

Zizzi pitkähihainen paita. Ihanaa matskua, koko L eli 50/52.

H&M strech housut, koko 52. Näitä on pidetty, kulumaa haaroissa. Kivat jalkaan.

Sail&Ski kevyttoppahousut, koko 48. Ei pidetty, hyvässä kunnossa.

Nextin valkoinen äitiystoppi, koko XXL. Menee ihan normaalina toppina, on aika pientä kokoa, itselleni kireä vaikka ei olekaan enää raskausvatsaa. :)
Nämä kaikki kuuluu pakettiin. Lisäyksiä tulee, jos huutoja tulee mukavasti. ;)
Voittavalle huutajalle postikulut 8€.
Vaatteiden tarkkoja mittoja kysyttäessä. Itse olen kokoa 50/52 ja kaikki nämä vaatteet menevät päälleni, lukuunottamatta Sail&Ski -housuja, jotka ovat kokoa 48.

Vilan kaunis läpikuultava hihtaon toppi. Koko M mutta on reilu malli, itselleni meni ihan helposti. Käytetty ihan kerran tai pari, joten hyvässä kunnossa.

21 kommenttia:

  1. Järkyttäviä ryppyisiä lumppuja :(

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä kuin edellinen. Olisi kohteliasta edes silittää vaatteet ja ripustaa nätisti kuviin. Haaroista kuluneita housuja ja saumasta rikkinäistä neuletakkia en ilkeäisi edes tarjota myyntiin. Ei ihme että jäivät kirpputorilla myymättä.

    VastaaPoista
  3. Onneksi en pakota teitä tarjoamaan. ;) Etkö ole koskaan käynyt kirppiksellä, siellä kuulkaas näkee paaaljon huonokuntoisempia vaatteita. Nämä ovat ainoastaan ryppyisiä, se ei ole niin vaarallista. Ei tässä nyt oikein muutenkaan ehdi silittämään, kun mies on flunssassa ja hoidan pikkuista yksin.

    VastaaPoista
  4. Parista paidasta yksistään olisin voinut olla kiinnostunut, mutta en todellakaan halua noita kuluneita housuja/hihattomia samaan pakettiin. Jotenkin sun kirppiksellä tuntuu nyt laatu huonontuneen huomattavasti.

    VastaaPoista
  5. Itselleni ei tulisi mieleen lähteä arvostelemaan toisen myymiä vaatteita mutta näköjään jokainen tyylillään. ;) Haluaisin huomauttaa, että vaatepaketin vaatteet ovat kalliimpia kuin esim. H&M:n vaatteet, Zizzi ei ole mikään halpa merkki. Lisäksi suurin osa vaatteista on ulkomailta, joten ei ihan heti tule kadulla vastaan. Ja paketin lähtöhinta tosiaan 0€, että en tosiaan sanoisi olevan kallista. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta nuo hihattomat paidat ja nuo kuluneimmat housut olisi kyllä voinut jättää pois tuosta paketista. Itse en myöskjään tuon kuntoisia kehtaisi kaupata, ne joutaa ihan vaan roskiin.

      Poista
    2. Mikä noissa hihattomissa paidoissa on vikana? Nehän on kuin uusia, kerran tai pari pidetty!

      Poista
  6. Satu et näköjään yhtään kestä negatiivista kommentointia. Jos laitat vanhoja vaatteitasi tänne blogiin myyntiin niin silloin pitää olla valmis ottamaan myös kommentteja vastaan. Varsinkin kun myyt vaatteet pakettina, ei yksittäin, ja osa noista paidoista näyttää tosi masentavilta kuvissa. Mutta olen kyllä aiemminkin huomannut että kaikkien pitäisi täällä koko ajan vain kehua sinua ja vaatteitasi, jos kritiikkiä tulee niin vastaat ylimielisesti ja tympeästi. Huono kirppistavara on huonoa, vaikka sitä kuinka kauppaisi muotitietoinen bloggari.

    VastaaPoista
  7. Minäkin tulin toiveekkaana kurkkaamaan kirppistäsi ja tosissaan hämmästyin, miten kehtaat myydä risoja vaatteita :(

    VastaaPoista
  8. Sama täällä. Ihmettelen miten joku kehtaa pakettina myydä tuon näköisiä vaatteita. No, näkyyhän tuolla muutama tarjous olevan, joten kai menevät kaupaksi. Ei Satu paljon lukijoitaan arvosta, itse ostelee uusia toppeja ja paitoja ja nuo nuhjuiset entiset pitäisi saada jollekin kaupattua.

    VastaaPoista
  9. Menkääs nyt jo haukkujat muualle. Jos ei tee tarjousta niin ei tarvi kommentoida. 28€/ laura

    VastaaPoista
  10. Kyllähän silitetty siisti vaate menee paremmin kaupaksi kuin ryppyinen. Olisitko voinut odottaa kunnes miehesi ei ole enää flunssassa, jos olisit sitten ehtinyt silittää ?

    VastaaPoista
  11. 30€ -sarza. Onpa törkeetä käytöstä jollain ! Eikö elämässä ole muuta tekemistä ? Kun tulla arvostelemaan :)

    VastaaPoista